Montering af dæk og fælge udføres nemt og hurtigt

Har du brug for nye dæk til bilen eller professionel montering af fælge? Oliebakken Dækcenteret Søborg er et lille lokalt dækcenter beliggende i området omkring Gladsaxe og Herlev. Her tilbyder vi salg og montering af fælge og dæk til alle varevogne og personbiler - til yderst rimelige priser.

Vi har et kæmpe udvalg af dæk og fælge - også til din bil. Vi har billige dæk og mere eksklusive dæktyper med ekstra lang levetid. Du kan få mere information om de forskellige varianter og mærker i vores dækcenter.

Vi forhandler alle de kendte dækmærker inden for alle prisklasser. Vi sælger og monterer blandt andet:

  • Continental
  • Goodyear
  • Michelin

Salg og montering af fælge og dæk - og meget andet

Har du brug for nye dæk til bilen, eller har du allerede købt nye dæk, som blot skal monteres, så kom forbi Oliebakkens autoværksted og dækcenter.

Udover salg og montering af dæk og fælge har vi aktiviteter som olieskift, udstødnings- og bremseservice samt trailerudlejning.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Hvad koster montering af dæk?

Prisen på dækmontering afhænger af blandt andet af bilmodel, årgang og dæktype. En ting er dog helt sikkert: Hos os får du en billig montering af dæk på fælge, uanset om du medbringer dækkene hjemmefra eller køber dem hos os.

Har du akut brug for nye dæk eller fælge, så er Oliebakken et oplagt valg. Med eget dæklager i Albertslund, kan vi tilbyde levering fra dag til dag i langt de fleste tilfælde, og med montering af fælge og dæk på vores værksted, kan vi sørge for at du lynhurtigt bliver køreklar igen.

Hør mere om salg og montering af fælge og dæk

Uanset om du skal købe nye dæk, eller om du kun skal have monteret dæk, du allerede har købt, kan vi udføre opgaven effektivt og professionelt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kigge forbi vores dækcenter eller kontakte os på telefon 26 36 72 21 eller send e-mail oliebakken@oliebakken.dk.

Du kan også bestille dæk/fælge og montering hos os på hjulskift.dk

Vi glæder os til at gøre dig kørende igen.